Your search results

RRETH NESH

Immoalbania është një agjenci e pasurive të patundshme që ju garanton profesionalizmin, mbështetjen dhe cilësinë. Ne e kuptojmë se blerja më e mirë është një hap i rëndësishëm në jetën tuaj dhe prandaj besimi dhe bashkëpunimi janë fjalët kyçe në moton e kompanisë sonë. Agjentët tanë janë gjithmonë të gatshëm të dëgjojnë nevojat dhe shqetësimet tuaja dhe ju këshillojnë në çdo moment. Rezultati? Ju bleni, shisni dhe merrni me qira në mënyrën më të lehtë.

Menaxhimi i një pasurie të patundshme

Mënyra e menaxhimit: Agjentët tanë do të jenë shoqëruesit tuaj në çdo fazë, të karakterizuar nga një frymë pozitive. Ata do të përgatisin materialet tuaja profesionale dhe do t’i administrojnë deri në fund. Një atmosferë e ngrohtë dhe miqësore karakterizon zyrën tonë.

A besoni në profesionalizmin tonë?

Pastaj ju ofrojmë një shërbim që vendos kërkesat tuaja.

Shitni ose merrni me qira shtëpinë ose apartamentin tuaj në mënyrën më të lehtë.

Shitja ose dhënia me qira e pronës tuaj mund të jetë një çështje shumë e vështirë për ju, prandaj stafi ynë ka krijuar një proces që është i njohur dhe ne do të jemi në dispozicionin tuaj në çdo fazë të këtij procesi.

Shitja e pronës suaj në 6-hap

1-Vlera

Ne bëjmë një vlerësim real të vlerës së pasurisë suaj. Në këtë mënyrë ju jeni të sigurt për të ofruar një çmim konkurrues në treg.

2-Përgatitni profilin tuaj

Agjentët tanë përpilojnë një dosje për pronën tuaj që përmban dokumentacionin përkatës dhe fotot profesionale.

3-Inspektimi i dokumentacionit

Ne kryejmë informacionin e nevojshëm në dokumentacionin e pronësisë (plani i studimit etj.) Dhe pasi gjithçka është verifikuar, e shtojmë në dosjen tënde.

4-Promovimi

Menjëherë ne informojmë blerësit e banesës, ndërtesës ose pronës suaj. Konsumatorët janë adresuar në baza ditore, e cila gjendet në faqen tonë të internetit në internet, në gazeta brenda dhe jashtë vendit. Ne gjithashtu do të shfaqim pronën tuaj në dritaren e reklamave në zyrën tonë.

5-Vizitat në terren

Organizoni vizita në pronë me blerësit e interesuar dhe negocioni në detaje me ta.

6-Shitja

Ne do të ekzekutojmë marrëveshjen e shitjes dhe sapo të sigurohemi që çdo gjë të jetë hartuar siç duhet, do të bëhet një kontratë përfundimtare.

Marrja me qira e pronës suaj 7-katëshe

1-Vlera e qirasë

Agjentët tanë do të vendosin një çmim real për pronën tuaj bazuar në vlerat e tregut

2-Profili juaj

Agjentët tanë përpilojnë një dosje për pronën tuaj që përmban dokumentacionin përkatës dhe fotot profesionale.

3-Promotion

Kërkimi i menjëhershëm për qiramarrësit potencialë të pronës suaj do të kryhet. Kërkimi kryhet fillimisht tek klientët tanë dhe duke vendosur reklama në faqen tonë të internetit si dhe në terren.

4-Vizitat në terren

Agjentët tanë do të rekrutojnë personalisht kandidatët potencialë në pronën tuaj në kohën më të përshtatshme për ju.

5-qiramarrësi

Ne do të jemi të sigurt për potencialin dhe rregullsinë e qiramarrësit tuaj.

6-Përshkrimi i vendndodhjes së pronës

Një ekspert në terren do të përgatisë një përmbledhje të hollësishme të pronës duke bashkëngjitur edhe fotot.

7-Renting

Agjentët tanë do të dalin me një marrëveshje qiraje dhe do të marrin përsipër regjistrimin e saj

A po kërkoni një shtëpi pranë agjencisë sonë?

Atëherë ne jemi të lumtur t’ju ndihmojmë të përmbushni ëndrrën tuaj për një shtëpi ideale.

Formula jonë e suksesit?

Dëgjoni dëshirat tuaja! Ne do të organizojmë një takim për të diskutuar mundësitë dhe dëshirat tuaja.

A e dini saktësisht se çfarë kërkoni?

Pastaj do të lundrojmë së bashku në rangun e pronave që janë në shitje.

Zbulimi i shtëpisë tuaj

A jeni i interesuar për një nga pronat që ofrojmë për shitje apo blerje?
Agjentët tanë do të organizojnë një takim për të parë shtëpinë tuaj të ardhshme. Ne do të japim çdo informacion për pronën dhe ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja. Nëse takimi rezulton i suksesshëm dhe dëshironi të blini apartamentin, atëherë ne do t’ju këshillojmë profesionalisht dhe do t’ju ndihmojmë me procedurat e nevojshme.

Thjesht, ne ju ofrojmë shtëpinë e ëndrrave në mënyrën më të shpejtë.

Krahaso Pronat

AlbanianDutchEnglishItalian
WhatsApp chat